Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

Bmx Türkiye

Bu ana forum bölümüdür. Birinci seviye bir bölüm başka forum ya da kategorileri içerebilir.
Bu forum bölgesinde BMX Hakkında herhangi bir kategoriye bağlı kalmadan bütün konuları paylaşabilir tartışabilirsiniz. BMX hakkında olmak koşuluyla resim veya video ekleyebilirsiniz. Üyelerimizden, birbirlerine karşı medeni davranmalarını söylememize herhalde gerek yok :)
1 Topics 6 Replies
by bmxveteran
5 years 10 months ago
Yerler ıslakken, BMX'e binemiyorken sadece ve sadece flatland üzerine konuşmak, tartışmak ve paylaşım yapmak istiyorsanız buraya yazın! Unutmayın birbirimize kaba davranmak yok, moderatörlerin gözü üzerinizde!
2 Topics 0 Replies
Last Post: Flatland Seçimi
by Azatilhanli
7 years 11 months ago
Nerede Race Track? Vardı da biz mi yarıştık? demeyin. Hız yarışlarını merak edenler, yapmak isteyenler, paylaşımda bulunmak isteyenler bu bölgeye. Kaba konuşanlar yarış BMX'i hızıyla dışarı atılır.
0 Topics 0 Replies No Posts
Street dışında başka birşey konuşmak istemiyorsanız, hayatınızda sokaklardan başka birşey yoksa buradan içeri! Ama biz sporcunun sokaktakini de severiz ahlaklısını da! O yüzden tartışmalarımızda sporcu olduğumuzu unutmayalım!
2 Topics 1 Replies
by bmxveteran
7 years 2 months ago
Atın Ölümü Arpadan, BMX'çinin Rampadan Diyorsanız burada paylaşım yapabilir, tartışma açabilirsiniz. Ama kaskımızı kafamızdan, shin guardımızı bacağımızdan eksik etmiyoruz. Kalbimizi de kırıklıktan korumak için küfretmek yasak!
2 Topics 1 Replies
by bmxveteran
7 years 1 week ago
Türkiye'de de Dirt'mü varmış demeyin. Bakarsınız bir gün olur. Bakarsınız yurt dışından bir paylaşım yapmak istersiniz. O zaman gelin Dirt'e. Burada da kaba konuşmak yasak.
0 Topics 0 Replies No Posts
Yaşlandınız mı? Müzelik mi hissediyorsunuz? Yoksa tarihimizi bilmeden geleceğe yelken açamayız olayında mısınız? Genç de olabilirsiniz ama belki klasiklerden hoşlanıyorsunuzdur? New School bisikletlerin hep birbirine benzediğini mi düşünüyorsunuz. Sizin için doğru yer burası. Dilimize dikkat!
1 Topics 1 Replies
Last Post: Ride On
by bmxveteran
8 years 3 weeks ago
BMX'inde yaptığı değişiklikleri fotoğraflayanlar, aşama aşama anlatmak isteyenler, hurda diye atılacakken yepyeni bir BMX ortaya çıkaranlar buraya. İşlerinizi burada paylaşabilir, tartışabilirsiniz. Argo ve kaba konuşanları moderatörler fabrika ayarlarına restore edecekler ona göre!
2 Topics 35 Replies
by Koridorlar
7 years 1 month ago
Nasıl bir BMX almalıyım, nereden başlamalıyım? diyenler. Sorularınızı sabırla cevaplayacak BMX TR ekipleri ve forum üyeleri yardımınıza koşacak. Çok bilen, ukalalık ve alay eden, kaba konuşan ve genç arkadaşların kalbini ve şevkini kıranlar bu bölgeye girmesinler! Amacımız sayımızı artırmak, teşvik etmek, BMX'i sevdirmek.

2 Topics 1 Replies
by bmxveteran
7 years 4 months ago
İkinci El BMX bisiklet ve parça ilanlarınızı buradan verebilirsiniz. Aranızda anlaşın biz gerisine karışmayız. Kaba konuşmak burada da yasak!

4 Topics 2 Replies
by egekızılkaya
8 years 1 month ago

Category Header

The section header is used to display additional information about the categories of topics that it contains.
Time to create page: 0.419 seconds